ادعای انگلیس درباره حملات سایبری دو گروه هکری ایرانی و روسی-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

ادعای انگلیس درباره حملات سایبری دو گروه هکری ایرانی و روسی

مرکز ملی امنیت سایبری دولت انگلیس با انتشار توصیه‌نامه‌ای مدعی شد که دو گروه هکری مستقر در ایران و روسیه حملاتی سایبری علیه افراد و سازمان‌های این کشور انجام داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 26
کد خبر: ۱۷۰۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وبگاه مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس، این کشور به تازگی درباره تهدیداتی ناشی از کارزارهای اسپیر فیشینگ علیه سازمان‌ها و افراد از سوی عوامل سایبری مستقر در روسیه و ایران هشدار داد.

 

در توصیه‌نامه‌ای که امروز منتشر شده است، مرکز ملی امنیت سایبری جزئیاتی درباره تکنیک‌ها و تاکتیک‌های مورد استفاده این هکرها و توصیه‌هایی درباره مبارزه با این تهدید منتشر کرد.

 

در این توصیه‌نامه ادعا شده است، طی سال ۲۰۲۲، کارزارهای جداگانه‌ای توسط گروه SEABORGIUM مستقر در روسیه و گروه TA453 مستقر در ایران که با نام APT42 هم شناخته می‌شود، براب هدف قرار دادن طیفی از سازمان‌ها و افراد در انگلیس و جاهای دیگر به منظور گردآوری اطلاعات انجام شد.

 

این نهاد انگلیسی می‌گوید، هدف حملات انجام گرفته عموم مردم نبوده، بلکه بخش‌های تخصصی از جمله دانشگاهی، دفاعی، سازمان‌های دولتی و غیردولتی، اندیشکده‌ها، همچنین سیاستمداران، خبرنگاران و فعالان را هدف قرار داده است.

 

طبق گفته این مرکز، گروه‌های هکری نام‌برده از طریق ایمیل، بسترهای فضای مجازی و شبکه‌های مرتبط با کسب‌وکارها اقدام به فرستادن دعوتنامه‌های ساختگی به کنفرانس‌ها و برنامه‌ها برای افراد و سازمان‌های مورد هدف خود می‌کردند.

 

پاول چیچستر، مدیر این مرکز در این باره گفت: این کارزارها با عوامل تهدیدآمیز مستقر در روسیه و ایران همچنان بی‌رحمانه پیگیر [افراد و سازمان‌های] مورد هدفشان به منظور سرقت مدارک آنلاین بوده و دستگاه‌های حساس را به خطر می‌اندازند.

 

طبق گفته این مرکز، اگرچه این گروه‌های مخرب از تکنیک‌های مشابهی استفاده می‌کنند و اهداف مشابهی دارند، جدا از هم‌اند و همکاری نمی‌کنند./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده